Afbeelding De Vliegende Pan

De Vliegende Pan

Openingstijden

Bekijk het rooster

Contact- en adresgegevens

Bekijk hier onze contactgegevens

Activiteiten & prijzen

 1. Uiteten

  Heerlijk eten in goede sferen

  De Vliegende Pan
  Afbeelding UIteten Vliegende Pan

Over de locatie

Pannenkoekenrestaurant De Vliegende Pan is gevestigd in het Optisport Leisure Center in het voormalige gebouw Olympus. Naast het restaurant bevinden zich ook indoor speelparadijs Avontura, een lasergame, escaperoom en feestzaal in het Optisport Leisure Center.

Bij De Vliegende Pan kun je genieten van heerlijke pannenkoeken, vleesgerechten en broodjes.

Via mail, telefoon of ons contactformulier kun je reserveren.

Uiteten bij De Vliegende Pan
In ons restaurant kun je plaatsnemen aan één van de tafels op de beneden- of bovenverdieping. Bij goed weer kun je ook op ons terras plaatsnemen. De Vliegende Pan is een sfeervol en gezellig pannenkoekenrestaurant waar je heerlijke pannenkoeken, vleesgerechten en broodjes kunt eten terwijl de kinderen binnen en/of buiten genieten van puur speelplezier. Bekijk hier de menukaart.

Bij de entree van het restaurant hebben we een bar waar je op je gemak een drankje kunt drinken. We serveren o.a. heerlijke Italiaanse koffie en verschillende speciaalbieren. Ons personeel staat graag voor je klaar.

Eten afhalen bij De Vliegende Pan
Het is mogelijk om eten af te halen bij De Vliegende Pan. Hiervoor hebben we een speciaal afhaalmenu samengesteld. Je hebt o.a. keuze uit burgers, een kipsaté menu, onze heerlijke pannenkoeken of een familiemenu (4 personen) voor slechts € 15,-. Voor de kleinsten hebben we een speciaal kindermenu. 

Afhalen is mogelijk van vrijdag t/m zondag tussen 16:30 en 20:00 uur. Bestellen kan door te bellen naar 079-8892265, er kan op de dag zelf vanaf 14:30 uur gebeld worden. Er dient betaald te worden bij het afhalen in het restaurant, bij voorkeur met pin.

Avontura
Betreed de wijde wereld van Avontura. Hier zijn jij en je vriendjes aanbeland in het grootste indoor speelparadijs van Zoetermeer. Dat betekent heel veel avontuur! Ontdek hier de leukste spellen en attracties in alle hoeken en gaten!

In deze wijde wereld beleven kleine ontdekkers een hoop spannende avonturen! Okke en Pi staan bovendien al op jullie te wachten in Avontura. Zij willen jou en je vriendjes graag vergezellen op jullie nieuwste avontuur.

Veiligheid tijdens het spelen
Bij Avontura vinden wij het van groot belang dat de kinderen te allen tijde veilig kunnen spelen. Veiligheid rondom de kinderen, toestellen, attracties en toezicht staat bij ons dan ook hoog in het vaandel.

 • Sfeervol
 • Gratis WiFi
 • Mogelijkheid tot afhalen
 • Avontura
 • Escaperoom
 • Lasergame
 • Gratis parkeren
 • Ruime parkeerplaats voor de deur
 • Bereikbaar met openbaar vervoer

Rooster & openingstijden

Bekijk hieronder het rooster.

Hulp nodig?

Waarmee kunnen we je helpen?
Ons team helpt je graag.

Foto van medewerkers van Optisport

Bel ons

079-8892265

Vul het contactformulier in

Contactformulier

Volg ons op social media

Mis nooit meer een actie of korting van jouw Optisport locatie.

Nieuwsbrief

Blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws. Ontvang speciale aanbiedingen van onze activiteiten en mis nooit meer een korting. Door op inschrijven te klikken ga je akkoord met ons privacy statement.