Afbeelding Spilbroek Neede

´t Spilbroek

Openingstijden

Bekijk het rooster

Contact- en adresgegevens

Bekijk hier onze contactgegevens

Activiteiten & prijzen

 1. Survival

  Voor de echte waterratten - na het C-diploma

  ´t Spilbroek

Over de locatie

‘t Spilbroek is een multifunctioneel sportcentrum in Neede en beschikt over een overdekt zwembad met een wedstrijdbad, recreatiebad met glijbaan, stroomversnelling en een bubbelbad, een grote sporthal en een prachtig sportcafé. Voor jong en oud is er van alles te beleven.

Zwembad
't Spilbroek beschikt over een wedstrijdbad van zes banen en een afmeting van 25x15 meter. Er is daarnaast een ruim recreatiebad aanwezig. Tijdens het vrijzwemmen kun je gebruik maken van de glijbaan en stroomversnelling of een hapje of drankje nuttigen op ons horecaterras. Wil je na het banenzwemmen, het volgen van een groepsles of het sporten in onze fitness ontspannen, dan kun je gebruik maken van het bubbelbad. 

Fitness
Bij de Optisport Health Club kun je sporten onder professionele begeleiding. Maak gebruik van de cardio en kracht apparaten en sport wanneer het jou uitkomt om je doelen te behalen. Na het sporten kun je gebruik maken van het zwembad of ontspan je in het bubbelbad. 

Sporthal
Wij beschikken over een sporthal met een afmeting van 24x44 meter. De hal kan opgedeeld worden in drie delen. Vrijwel alle sporten zijn te beoefenen in onze sporthal, denk hierbij aan volleybal, voetbal, handbal, basketbal, gymnastiek, badminton, zaalhockey en korfbal. Voor elke sport zijn er drie velden beschikbaar. Voor toeschouwers is er een tribune aanwezig. 

Horeca
Na afloop van het sporten of zwemmen zin in iets lekkers? Kom dan gezellig langs in onze prachtige horecagelegenheid en geniet van een vers gezette kop koffie of iets anders lekkers. Onze vriendelijke bediening biedt jou graag diverse warme en koude dranken, ijs, snoep en snacks aan.  
 

 • Zwembad met glijbaan en stroomversnelling
 • Multifunctioneel sportcentrum
 • Fitness
 • Sportcafé
 • Voldoende parkeergelegenheid
 • Gratis parkeren
 • Bereikbaar met het openbaar vervoer

Rooster & openingstijden

Gratis weekpas

Één week gratis sporten!

Kom een keer kennis maken! Een week lang onbeperkt sporten op een locatie naar keuze.

Hulp nodig?

Waarmee kunnen we je helpen?
Ons team helpt je graag.

Foto van medewerkers van Optisport

Bel ons

0545-291655

Vul het contactformulier in

Contactformulier

Volg ons op social media

Mis nooit meer een actie of korting van jouw Optisport locatie.

Nieuwsbrief

Blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws. Ontvang speciale aanbiedingen van onze activiteiten en mis nooit meer een korting. Door op inschrijven te klikken ga je akkoord met ons privacy statement.