Optisport Smagtenbocht

De Smagtenbocht

Openingstijden

Bekijk het rooster

Contact- en adresgegevens

Bekijk hier onze contactgegevens

Activiteiten & prijzen

Over de locatie

Zwembad De Smagtenbocht is een gemoedelijke zwemaccommodatie en beschikt o.a. over 25 meterbad met vier banen, een bubbelbad, een tillift en een horecagelegenheid. Met een bushalte op loopafstand en een grote parkeerplaats voor de deur is deze locatie zowel met de auto als het openbaar vervoer zeer goed te bereiken. In het zwembad worden uiteenlopende zwemactiviteiten georganiseerd voor jong en oud.

Zwembad
Zwembad De Smagtenbocht beschikt over een wedstrijdbad met een afmeting van 25x10 meter en telt vier banen. Het wedstrijdbad is voorzien van een tillift. Op donderdag en vrijdag is het water extra verwarmd tot 32°C, op de overige dagen is het water 30°C. Deze dagen is het zeer aangenaam voor baby’s, peuters, senioren en mensen met reumatische klachten om bij ons te komen zwemmen. Er is daarnaast een bubbelbad aanwezig waar je heerlijk kunt ontspannen.
Horeca
Vanuit de centraal gelegen horeca heb je zicht op het zwembad en kun je de lessen goed volgen. We staan graag voor je klaar met o.a. een breed assortiment aan warme en koude drankjes.

  • Kleineschalige locatie met persoonlijke benadering
  • 25 meterbad met vier banen
  • Bubbelbad
  • Toegankelijk voor mindervaliden
  • Horeca aanwezig
  • Warm waterdagen

Rooster & openingstijden

Bekijk hieronder het rooster.

Hulp nodig?

Waarmee kunnen we je helpen?
Ons team helpt je graag.

Foto van medewerkers van Optisport

Bel ons

0497 387 003

Vul het contactformulier in

Contactformulier

Volg ons op social media

Mis nooit meer een actie of korting van jouw Optisport locatie.

Nieuwsbrief

Blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws. Ontvang speciale aanbiedingen van onze activiteiten en mis nooit meer een korting. Door op inschrijven te klikken ga je akkoord met ons privacy statement.