Afbeelding Sporthuis Reusel

Reusel

Openingstijden

Bekijk het rooster

Contact- en adresgegevens

Bekijk hier onze contactgegevens

Activiteiten & prijzen

Over de locatie

Sporthuis Reusel is een plek om samen te komen en sport te beleven. Met drie sporthallen, twee dansruimtes, een vergaderzaal en een centraal gelegen sportcafé kenmerkt Sporthuis Reusel zich als hét multifunctionele sportcomplex van de Kempen.

De sporthallen van Sporthuis Reusel zijn uitermate geschikt voor uiteenlopende ontspannings- en sportdoeleinden en bieden voor ieder wat wils.

Rode hal
Met een afmeting van 45x30 meter is de rode hal de grootste sporthal van Sporthuis Reusel, welke door middel van schermen kan worden opgesplitst in drie delen. Op de vloer is belijning aangebracht voor diverse sporten, namelijk één zaalvoetbalveld, één korfbalveld, één tennisveld, vier volleybalvelden en negen badmintonvelden. Er zijn ruim 300 tribuneplaatsen aanwezig.

Blauwe hal
De blauwe hal heeft een afmeting van 42x22 meter en kan worden ingedeeld in één zaalvoetbalveld, één korfbalveld, één tennisveld, drie volleybalvelden en zes badmintonvelden. Daarnaast beschikt deze hal over een zogenaamd scholenpakket en is daarmee uiterst geschikt voor gymlessen. Zo zijn er o.a. klimrekken, touwen en ringen aanwezig. Middels schermen kan deze sporthal worden opgesplitst in twee aparte delen. Er zijn 180 tribuneplaatsen aanwezig. Dit aantal is uit te breiden naar 260 tribuneplaatsen.

Groene hal
De groene hal is permanent ingericht voor turnen en maakt deze zaal uniek in de Kempen en ver buiten de regio.

Dansruimtes
Daarnaast beschikt Sporthuis Reusel over twee dansstudio’s met een afmeting van 12x8 meter. Eén dansstudio is ook te gebruiken voor sporten als judo en yoga. Ook is er een paramedische ruimte aanwezig voor EHBO en fysiotherapie.

Vergaderzaal
Voor teambesprekingen, vergaderingen en andere bijeenkomsten is er een vergaderruimte aanwezig.

Sportcafé
In het centraal gelegen sportcafé staan we graag voor je klaar met een kopje koffie met een koek, sportdrankjes, lekkere broodjes en friet met een snack. Ons sportcafé biedt tevens de mogelijkheid voor het organiseren van borrels, familiedagen en bedrijfsuitjes. In combinatie met het gebruik van de sporthal ben je ervan verzekerd dat de kinderen zich ook goed vermaken. We bespreken graag samen met jou de mogelijkheden. Je kunt contact met ons opnemen via onderstaand contactformulier. 
 

  • Multifunctioneel sportcomplex
  • Feesten en partijen
  • Sfeervol sportcafé
  • Gratis parkeren
  • Ruime parkeerplaats voor de deur

Rooster & openingstijden

Hulp nodig?

Waarmee kunnen we je helpen?
Ons team helpt je graag.

Foto van medewerkers van Optisport

Bel ons

0497-644 000

Vul het contactformulier in

Contactformulier

Volg ons op social media

Mis nooit meer een actie of korting van jouw Optisport locatie.

Nieuwsbrief

Blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws. Ontvang speciale aanbiedingen van onze activiteiten en mis nooit meer een korting. Door op inschrijven te klikken ga je akkoord met ons privacy statement.