Afbeelding Sporthal de Pijl Naaldwijk

De Pijl

Openingstijden

Bekijk het rooster

Contact- en adresgegevens

Bekijk hier onze contactgegevens

Activiteiten & prijzen

Over de locatie

Sportcentrum De Pijl is geschikt voor multifunctioneel gebruik. Doordat het sportcentrum beschikt over verschillende zalen en ruimtes kan er veel tegelijkertijd plaatsvinden. Daarnaast heeft het sportcentrum een sportcafé waar je kunt genieten van een hapje en een drankje. 
 

Sporthal
De sporthal is de grootste sportruimte in Sportcentrum De Pijl en heeft een afmeting van 44x30 meter en kan door middel van kunststof scheidingswanden in drieën gedeeld worden. Je vindt de volgende sportvelden in onze sporthal: één korfbalveld, één handbalveld, één zaalvoetbalveld, twaalf badmintonvelden en twee basketbalvelden. 

Ieder deel beschikt over een uitschuifbare tribune en de sporthal heeft een zwevende houten vloer waardoor puntbelasting omgezet wordt in vlakbelasting. 

Elk zaaldeel is voorzien van een basisvoorraad aan toestellen. Zaal 3 is daarnaast nog voorzien van twee ringenstellen en een aan de wand bevestigde trampoline. 

Spiegelzaal
Deze ruimte heeft een afmeting van 10x7 meter en is perfect voor diverse vormen van dans voor verschillende leeftijden, maar kan ook voor minder intensieve bezigheden worden gebruikt. De ruimte beschikt over een spiegelwand, geluidsinstallatie en een aantal kasten voor algemeen of individueel gebruik. De fijne akoestiek maakt het een goede ruimte voor dans, yoga of andere sporten waarbij gebruik gemaakt wordt van muziek. 

Ontspanningsruimte
Deze ruimte heeft een afmeting van 8x6 meter en is perfect voor minder intensieve sporten zoals yoga, pilates en tai chi. De zaal is in minimale vorm aangekleed met oosterse accessoires waardoor de zaal een rustige uitstraling heeft. 

Vanwege de spiegelwand en geluidsinstallatie is de zaal ook te gebruiken als danszaal. 

Vergaderruimte
Boven het sportcafé bevindt zich een ruime en goed ingerichte vergaderzaal voor groepen van 5 tot 50 personen. Meubilair, presentatie materialen en horeca, alles is aanwezig om jouw bijeenkomst een succes te maken.

Er zijn ook mogelijkheden om in de vergaderzaal zelf horeca te ontvangen. Vraag hiervoor om meer informatie bij de horeca van De Pijl. 

Sportcafé
Sportcafé De Pijl is het gezelligste punt voor alle gebruikers van Sportcentrum De Pijl. Voor onze eigen sportverenigingen zijn wij in de binnensportmaanden ook het clubhuis. 

In ons café kun je terecht voor een drankje na het sporten, een lekkere maaltijd maar ook om gezellig een drankje te drinken terwijl je naar de wedstrijden in de sporthal kijkt. 

Wij hebben in ons café ook de mogelijkheden voor maaltijdservice, lunches en nog veel meer. Bijvoorbeeld voor een lunch of diner tijdens een toernooi of evenement in de sporthal.

Huren
De zalen en ruimtes in Sportcentrum De Pijl zijn allen af te huren. Wil je meer informatie of reserveren? Neem dan contact op via onderstaand contactformulier.
 

  • Multifunctioneel
  • Sporthal met drie zalen
  • Spiegelzaal
  • Ontspanningsruimte
  • Sportcafé
  • Vergaderruimte
  • Voldoene parkeergelenheid
  • Gratis parkeren
  • Bereikbaar met openbaar vervoer

Rooster & openingstijden

Bekijk hieronder het rooster.

Hulp nodig?

Waarmee kunnen we je helpen?
Ons team helpt je graag.

Foto van medewerkers van Optisport

Bel ons

0174-629 456

Vul het contactformulier in

Contactformulier

Nieuwsbrief

Blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws. Ontvang speciale aanbiedingen van onze activiteiten en mis nooit meer een korting. Door op inschrijven te klikken ga je akkoord met ons privacy statement.