Afbeelding Pallandt Varsseveld

Van Pallandt

Openingstijden

Bekijk het rooster

Contact- en adresgegevens

Bekijk hier onze contactgegevens

Activiteiten & prijzen

 1. Zwemdisco

  Let's party tijdens het discozwemmen

  Van Pallandt

Over de locatie

Zwem- en Sportcentrum Van Pallandt is een gezellige, authentieke accommodatie met een zwembad en een sporthal. Het sportcentrum is rolstoelvriendelijk en van alle faciliteiten voorzien. Centraal gelegen tussen het zwembad en de sporthal bevindt zich de horeca. Hier kun je heerlijk ontspannen voor, tijdens en na het sporten.

Zwembad
Het wedstrijdbad telt vijf banen, heeft een afmeting van 25x17 meter en beschikt over een beweegbare bodem. Daarnaast zijn er twee jetstreams aanwezig. Het instructiebad is opgesplitst in twee delen van 6x5 meter. In het diepe gedeelte van het instructiebad bevinden zich jetstreams, een bubbelbad, ledverlichting in verschillende kleuren en een glijbaan van 25 meter.

Sporthal
De sporthal heeft een afmeting van 60x45 meter en kan middels scheidingswanden in verschillende ruimtes worden opgedeeld. Er zijn belijningen aangebracht voor diverse indoorsporten. Zo is er één voetbalveld, één handbalveld en zijn er drie basketbalvelden, vier volleybalvelden, vier tennisvelden, vier korfbalvelden en twaalf badmintonvelden aanwezig. De sporthal beschikt over drie grote bergruimtes die van alle gemakken zijn voorzien. Er is een grote tribune over de gehele lengte van de hal.

Horeca
Vanuit de centraal gelegen horeca heb je zicht op zowel de sporthal als het zwembad. We staan graag voor je klaar met een kopje koffie met een koek, sportdrankjes, lekkere broodjes en patat met een snack.
 

 • Zwembad met bubbelbad en jetstreams
 • Glijbaan van 25 meter
 • Groepslessen voor jong en oud
 • Ruime sporthal
 • Ruime parkeerplaats voor de deur
 • Gratis parkeren

Rooster & openingstijden

Hulp nodig?

Waarmee kunnen we je helpen?
Ons team helpt je graag.

Foto van medewerkers van Optisport

Bel ons

0315-782500

Vul het contactformulier in

Contactformulier

Volg ons op social media

Mis nooit meer een actie of korting van jouw Optisport locatie.

Nieuwsbrief

Blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws. Ontvang speciale aanbiedingen van onze activiteiten en mis nooit meer een korting. Door op inschrijven te klikken ga je akkoord met ons privacy statement.