Afbeelding De Landing

De Landing

Openingstijden

Bekijk het rooster

Contact- en adresgegevens

Bekijk hier onze contactgegevens

Activiteiten & prijzen

Over de locatie

Sportzaal De Landing is een kleine sportzaal in Dronten. De zaal is geschikt voor bijna alle binnensporten en kan tevens afgehuurd worden.  

Sportzaal De Landing is een prachtige sportzaal met een grootte van 15x25 meter en beschikt over de standaard belijning van een gymzaal. De zaal is geschikt voor diverse binnensporten zoals: badminton, volleybal, handbal, basketbal, turnen en zaalvoetbal. Wij beschikken over ruime dames en heren kleedkamers en een aparte ruimte voor leerkrachten of scheidsrechters. 

Onze sportzaal is ook af te huren voor bijvoorbeeld kinderfeestjes en de buitenschoolse opvang. Wil je meer informatie? Vul dan onderstaand contactformulier in. 

Optisport Dronten
Optisport Dronten beschikt over meerdere sporthallen en gymzalen in de regio. Deze accommodaties bieden onderdak aan o.a. (sport)verenigingen, scholen en particulieren. Benieuwd naar deze locaties? Onderstaand vind je een overzicht:
 

  • Standaard gymzaalbelijning
  • Ruime kleedkamers
  • Geschikt voor binnensporten
  • Mogelijkheid tot afhuren
  • Voldoende parkeergelegenheid
  • Gratis parkeren
  • Bereikbaar met openbaar vervoer

Rooster & openingstijden

Hulp nodig?

Waarmee kunnen we je helpen?
Ons team helpt je graag.

Foto van medewerkers van Optisport

Bel ons

0652606478

Vul het contactformulier in

Contactformulier

Volg ons op social media

Mis nooit meer een actie of korting van jouw Optisport locatie.

Nieuwsbrief

Blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws. Ontvang speciale aanbiedingen van onze activiteiten en mis nooit meer een korting. Door op inschrijven te klikken ga je akkoord met ons privacy statement.