Zwembad de Kuil Bodegraven

De Kuil

Openingstijden

Bekijk het rooster

Contact- en adresgegevens

Bekijk hier onze contactgegevens

Activiteiten & prijzen

 1. Zwemdisco

  Let's party tijdens het discozwemmen

  De Kuil

Over de locatie

De Kuil is een modern, gemoedelijk sportcentrum voor jong en oud. Het binnenzwembad en de horeca zijn compleet vernieuwd, uiterst modern en van alle gemakken voorzien. Het buitenzwembad is een heerlijke plek om lekker af te koelen tijdens de warme zomermaanden. De familieglijbaan biedt plezier en ontspanning voor het hele gezin. Daarnaast maken o.a. sportverenigingen en scholen wekelijks gebruik van de aanwezige sporthal. Kortom: Sportcentrum De Kuil is een veelzijdige accommodatie die je graag ondersteunt bij diverse sport- en ontspanningsdoeleinden.
 

Binnenzwembad
Het binnenzwembad is onlangs compleet vernieuwd en heeft een moderne, lichte uitstraling. Het nieuwe wedstrijdbad heeft een afmeting van 25x15,4 meter en telt daarmee zes banen. Het bad is voorzien van een beweegbare bodem over 1/3 deel van het bassin. Het nieuwe doelgroepenbad heeft een afmeting van 25x12,5 meter en beschikt over een volledig beweegbare bodem. De diepte kan hiermee worden versteld tot twee meter. Voor de allerkleinsten is er een vernieuwd peuterbad aanwezig met een diepte van ongeveer 0,2 meter.

Buitenzwembad
Het buitenzwembad biedt ontspanning en recreatie voor het hele gezin in de zomerperiode. Met een afmeting van 20x20,5 meter biedt het buitenzwembad genoeg ruimte voor alle bezoekers om af te koelen, te spelen en te relaxen. Er is daarnaast een familieglijbaan aanwezig welke zowel van binnenuit als voor bezoekers van het buitenzwembad toegankelijk is. Onlangs is het peuterbad volledig vernieuwd; een heerlijke plek voor de kleintjes om lekker te spetteren.

Sporthal
De sporthal heeft een afmeting van 28x22 meter en kan worden opgedeeld in één basketbalveld, twee volleybalvelden, drie badmintonvelden en twaalf tennistafelvelden. Daarnaast biedt de sporthal trainingsmogelijkheden voor verschillende (zaal)sporten, denk hierbij aan hockey, voetbal en handbal. De hal leent zich perfect voor gymnastiek en recreatieve sportbeoefening. De aanwezige tribune biedt plek aan ongeveer 100 personen. Middels een scheidingswand kan de hal in twee gelijke zaaldelen worden gesplitst.

Verenigingsruimte
Sportcentrum De Kuil beschikt over een vernieuwde verenigingsruimte van ongeveer 180m² van waaruit je zicht hebt op het wedstrijdbad. 

Horeca
De nieuwe, transparante en centraal gelegen horecavoorziening is uiterst modern en van alle gemakken voorzien. Op het buitenterras is het daarnaast heerlijk vertoeven tijdens warme dagen. We staan graag voor je klaar met een kop koffie, een sportdrankje of een koud biertje.
 

 • Binnen- en buitenzwembad
 • Compleet vernieuwd binnenzwembad
 • Familieglijbaan
 • Compleet vernieuwde, moderne en open horeca
 • Verenigingsruimte aanwezig
 • Ruime parkeerplaats voor de deur
 • Gratis parkeren

Rooster & openingstijden

Hulp nodig?

Waarmee kunnen we je helpen?
Ons team helpt je graag.

Foto van medewerkers van Optisport

Bel ons

0172 612 818

Vul het contactformulier in

Contactformulier

Volg ons op social media

Mis nooit meer een actie of korting van jouw Optisport locatie.

Nieuwsbrief

Blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws. Ontvang speciale aanbiedingen van onze activiteiten en mis nooit meer een korting. Door op inschrijven te klikken ga je akkoord met ons privacy statement.