Afbeelding Optisport Flevopark Dronten

Flevopark

Openingstijden

Bekijk het rooster

Contact- en adresgegevens

Bekijk hier onze contactgegevens

Activiteiten & prijzen

Over de locatie

Bij Optisport Flevopark in Dronten kun je terecht voor recreatief en competitief squashen, bowlen en boksen. In onze horecagelegenheid kun je na het sporten gezellig een drankje drinken. Het Flevopark is gevestigd in hetzelfde pand als Avontura waardoor uitgebreide arrangementen mogelijk zijn. 
 

Flevopark beschikt over vier squashbanen waar recretief en competatief op gespeeld kan worden. Squashrackets en ballen kun je bij ons huren. 

Daarnaast vind je in onze accommodatie een bowlingcentrum. Het bowlingcentrum beschikt over zes bowlingbanen. Wij organiseren ook bowlen speciaal voor senioren. 

Horeca
Wij beschikken over een ruime en gezellige horecagelegenheid waar je na het squashen, bowlen of boksen kunt napraten onder het genot van een hapje en drankje.
Je kunt in onze horeca ook gratis gebruik maken van de dartborden. 

Afhuren
Omdat Flevopark in hetzelfde pand gevestigd is als Avontura kunnen wij uitgebreide arrangementen aanbieden en is onze accommodatie zeer geschikt om af te huren voor een familiefeest, groepsuitje of bedrijfsfeest. Voor meer informatie kun je contact opnemen via onderstaand contactformulier.

Optisport Dronten
Optisport Dronten beschikt over meerdere sporthallen en gymzalen in de regio. Deze accommodaties bieden onderdak aan o.a. (sport)verenigingen, scholen en particulieren. Benieuwd naar deze locaties? Onderstaand vind je een overzicht:
 

  • Squashen
  • Bowlen
  • Bokschallenge
  • Ruime horecagelegenheid
  • Ruime parkeergelegenheid
  • Gratis parkeren
  • Bereikbaar met openbaar vervoer

Rooster & openingstijden

Hulp nodig?

Waarmee kunnen we je helpen?
Ons team helpt je graag.

Foto van medewerkers van Optisport

Bel ons

0321-388700

Vul het contactformulier in

Contactformulier

Volg ons op social media

Mis nooit meer een actie of korting van jouw Optisport locatie.

Nieuwsbrief

Blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws. Ontvang speciale aanbiedingen van onze activiteiten en mis nooit meer een korting. Door op inschrijven te klikken ga je akkoord met ons privacy statement.