Afbeelding Den Donk Oisterwijk

Den Donk

Openingstijden

Bekijk het rooster

Contact- en adresgegevens

Bekijk hier onze contactgegevens

Activiteiten & prijzen

 1. Zwemdisco

  Let's party tijdens het discozwemmen

  Den Donk

Over de locatie

Den Donk is een multifunctioneel sportcentrum met een zwembad, sporthal en klimwand van 7x6 meter. Daarnaast is er de mogelijkheid om na het sporten een hapje of drankje  te nuttigen in de moderne horeca. Het sportcentrum is ook toegankelijk voor mindervaliden.

Zwembad
Het wedstrijdbad heeft een afmeting van 25x15 meter en telt daarmee zes banen. Het wedstrijdbad is deels voorzien van een beweegbare bodem. Gedurende de week vinden er verschillende activiteiten plaats in het zwembad waardoor de watertemperatuur varieert van 28,5 tot 31°C. Daarnaast is het bad van alle gemakken voorzien zoals een luie trap, invalidelift etc. Vanuit de horeca heb je zicht op de breedte van het bad.

Sporthal
De sporthal is een multifunctionele ruimte die gesplitst kan worden in drie zalen. De sporthal beschikt over belijning voor de volgende sporten: negen badmintonvelden, drie basketbalvelden, één handbalveld inclusief drie minivelden,  drie volleybalvelden met belijning voor de C-jeugd en één OMS-veld voor zaalvoetbal, korfbal en zaalhockey. De sporthal is ook geschikt voor het organiseren van diverse evenementen.

De tribune bevindt zich op de eerste verdieping en is te bereiken via de trap in de hal. In totaal zijn er per zaal 50 tribuneplaatsen beschikbaar. Wanneer de hele sporthal gebruikt wordt zijn er 150 tribuneplaatsen. Heb je vragen over het reserveren of de beschikbaarheid van de sporthal? Vul dan het contactformulier in. 

Klimwand
In de sporthal bevindt zich een klimwand van zeven meter hoog en zes meter breed. Er kunnen maximaal vijf personen tegelijkertijd klimmen over verschillende routes op meerdere moeilijkheidsniveaus. De klimwand wordt doorgaans gebruikt door middelbare scholen, maar hij kan ook gebruikt worden voor kinderfeestjes of de groepsles Kidsfun. 

Horeca
Onze horeca is robuust maar warm aangekleed. Na het sporten ben je hier van harte welkom om een hapje of drankje te nuttigen. Bij mooi weer staan de terrasdeuren open en kun je genieten van het lekkere weer onder het genot van een kopje koffie of een smoothie. 

Vergaderruimte
Den Donk beschikt over twee vergaderruimtes die, als het nodig is, ook samengevoegd kunnen worden. De vergaderruimtes bevinden zich in de horeca en zijn goed afsluitbaar. Tevens zijn de ruimtes voorzien van alle moderne gemakken voor een inspirerende vergadering. Heb je interesse om een vergaderruimte te huren? Vul dan het contactformulier in. 

Toegankelijkheid mindervaliden
Bij Optisport Den Donk is iedereen van harte welkom. Wij voldoen dan ook aan alle eisen om alle gasten goed te ontvangen waardoor iedereen bij ons kan sporten of gebruik kan maken van de horeca. 

 • Zwembad met beweegbare bodem
 • Klimwand van zeven meter hoog
 • Moderne horeca
 • Toegankelijk voor mindervaliden
 • Ruime parkeergelegenheid voor de deur
 • Gratis parkeren
 • Bereikbaar met het openbaar vervoer

Rooster & openingstijden

Hulp nodig?

Waarmee kunnen we je helpen?
Ons team helpt je graag.

Foto van medewerkers van Optisport

Bel ons

013-5210506

Vul het contactformulier in

Contactformulier

Volg ons op social media

Mis nooit meer een actie of korting van jouw Optisport locatie.

Nieuwsbrief

Blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws. Ontvang speciale aanbiedingen van onze activiteiten en mis nooit meer een korting. Door op inschrijven te klikken ga je akkoord met ons privacy statement.