Afbeelding 't Dok

't Dok

Openingstijden

Bekijk het rooster

Contact- en adresgegevens

Bekijk hier onze contactgegevens

Activiteiten & prijzen

Over de locatie

Ons mooie complex in Dronten bestaat uit twee grote sporthallen. De sporthallen beschikken over de standaard belijningen en zijn tevens af te huren voor onder andere sportevenementen en bijeenkomsten. 

Sporthallen 't Dok beschikt over twee sporthallen. Hal 1 heeft een afmeting van 28x48 meter. De hal is te scheiden in drie gelijke delen door middel van twee scheidingswanden. 

Hal 2 heeft een afmeting van 30x48 meter. Deze hal beschik over één scheidingswand waardoor de hal op te delen is in 1/3 hal en 2/3 hal.

Zowel hal 1 als hal 2 beschikken over de standaard belijning voor sporthallen waardoor alle zaalsporten mogelijk zijn. Daarnaast beschikken beide hallen over een ruime  tribune met 500 tribuneplaatsen per zaal. 

Beide sporthallen zijn voorzien van voldoende kleedkamers en twee ruimtes voor leerkrachten of scheidsrechters. Doordat de sporthallen een ruime afmeting hebben is het ook mogelijk om sporttoernooien, evenementen, markten en bijeenkomsten te organiseren in 't Dok. Wil je meer informatie over het afhuren van Sporthallen 't Dok, neem dan contact op via onderstaand contactformulier.  

Horeca
In onze horecagelegenheid kun je voor, tijdens of na het sporten of een evenement terecht voor een hapje en een drankje. 

Optisport Dronten
Optisport Dronten beschikt over meerdere sporthallen en gymzalen in de regio. Deze accommodaties bieden onderdak aan o.a. (sport)verenigingen, scholen en particulieren. Benieuwd naar deze locaties? Onderstaand vind je een overzicht:
 

  • Twee multifunctionele sporthallen
  • Horeca aanwezig
  • Af te huren voor evenementen
  • Voldoende parkeergelegenheid
  • Gratis parkeren
  • Bereikbaar met openbaar vervoer

Rooster & openingstijden

Hulp nodig?

Waarmee kunnen we je helpen?
Ons team helpt je graag.

Foto van medewerkers van Optisport

Bel ons

0652606478

Vul het contactformulier in

Contactformulier

Volg ons op social media

Mis nooit meer een actie of korting van jouw Optisport locatie.

Nieuwsbrief

Blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws. Ontvang speciale aanbiedingen van onze activiteiten en mis nooit meer een korting. Door op inschrijven te klikken ga je akkoord met ons privacy statement.