Afbeelding Cromwiel Steenbergen

't Cromwiel

Openingstijden

Bekijk het rooster

Contact- en adresgegevens

Bekijk hier onze contactgegevens

Activiteiten & prijzen

Over de locatie

’t Cromwiel is een warme, gemoedelijke ontmoetingsplek waar sport en cultuur samenkomen. Met een theaterzaal, twee sporthallen en diverse multifunctionele zalen kenmerkt 't Cromwiel zich als een veelzijdige accommodatie. Sportverenigingen, scholen, culturele instellingen en bedrijven maken dagelijks gebruik van de aanwezige faciliteiten. In de horeca kun je voor, tijdens of na je activiteiten lekker ontspannen met een kop koffie of een sportdrankje.

Sporthallen
De twee sporthallen van ’t Cromwiel bieden al jaren onderdak aan een groot aantal sportverenigingen. De grote sporthal heeft een afmeting van 42x23 meter en kan ingedeeld worden in één zaalvoetbalveld, één basketbalveld, drie volleybalvelden of acht badmintonvelden. De kleine sporthal heeft een afmeting van 23x13 meter.

Theaterzaal
Er is een volwaardige theaterzaal aanwezig waar tot op heden vele theater- en muziekvoorstellingen hebben plaatsgevonden. De theaterzaal heeft de beschikking over professionele licht- en geluidsapparatuur en een groot projectiescherm. Deze zaal biedt daarnaast uiteenlopende mogelijkheden voor (besloten) feesten en grote vergaderingen. De theaterzaal biedt zitplaatsen voor ongeveer 320 personen. Zonder stoelen en/of tafels is de theaterzaal geschikt voor maximaal 700 personen.

Vergaderzalen
De vergaderzalen lenen zich perfect voor teambesprekingen, vergaderingen, lezingen en trainingen. Het behoort tot de mogelijkheden om een beamer met geluidsinstallatie bij de zaal te reserveren.

Multifunctionele zalen
De multifunctionele zalen zijn uiterst geschikt voor o.a. dagbestedingen en bijeenkomsten. Zo lenen de muziekzalen zich o.a. voor jazzballet en worden in de bewegingsruimtes verschillende sporten beoefend, denk hierbij bijvoorbeeld aan yoga en pilates.

In combinatie met het gebruik van audiovisuele apparatuur zijn deze zalen ideaal om met groepen te werken.

Horeca
In de horeca van ’t Cromwiel kun je voor, tijdens of na je activiteiten lekker relaxen met een kopje koffie of een sportdrankje. De horeca is tevens af te huren voor borrels, familiedagen en bedrijfsuitjes. Samen met jou zorgen we voor een onvergetelijke dag of avond uit! Naast losse consumptieverkoop bieden wij arrangementen aan. Neem contact met ons op via onderstaand contactformulier om de mogelijkheden te bespreken.
 

  • Multifunctioneel sport- en cultuurcentrum
  • Feesten en partijen
  • Commerciële evenementen
  • Vergaderzalen
  • Gratis parkeren
  • Ruime parkeerplaats voor de deur

Rooster & openingstijden

Hulp nodig?

Waarmee kunnen we je helpen?
Ons team helpt je graag.

Foto van medewerkers van Optisport

Bel ons

0167-560095

Vul het contactformulier in

Contactformulier

Volg ons op social media

Mis nooit meer een actie of korting van jouw Optisport locatie.

Nieuwsbrief

Blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws. Ontvang speciale aanbiedingen van onze activiteiten en mis nooit meer een korting. Door op inschrijven te klikken ga je akkoord met ons privacy statement.