Den Donk

Corona Maatregelen & Reserveren Den Donk

Corona-maatregelen Den Donk

Beste gasten,

Hieronder in het kort de uitwerking van de nieuwe maatregelen per 14-10
De maatregelen w.b.t. triage, volgen van looproutes etc. blijven uiteraard van kracht. Voor alle activiteiten geldt dat er vanaf heden niet meer gedoucht mag worden.

Let op: we hebben te maken met een maximale capaciteit. Wanneer er bij het reserveren geen beschikbare tijd verschijnt, is er helaas geen plek meer. Onze excuses voor het ongemak, wij hopen dat er snel een situatie ontstaat  waar we weer meer mensen veilig mogen ontvangen.

Zwemlessen:
Deze gaan door zoals “normaal”

Banenzwemmen:
Het aantal banenzwem momenten blijft nagenoeg hetzelfde 
Vanaf heden moet je weer reserveren, dit kan na de desbetreffende activiteit direct voor de week erop.  Voor het banenzwemmen geldt een maximum aantal deelnemers.

Doelgroep zwemmen:
De lessen wbt doelgroepen gaan bijna als gewoon door (aqua’robics word vervangen door aqua’varia. Vanaf heden moet je weer reserveren van te voren (via telefoon of op de locatie), dit kan na de desbetreffende activiteit direct voor de week erop.  Voor de lessen geldt een maximum aantal.

Recreatief zwemmen:
Helaas hebben we moeten beslissen om het recreatief zwemmen tijdelijk stop te zetten omdat tijdens deze activiteit de 1,5 meter afstand lastig te waarborgen is en de groepen te klein zijn welke we mogen toelaten. Het disco zwemmen gaat wel gewoon door.

Horeca:
De horeca is/blijft gesloten. Uiteraard kun je wel gebruik  maken van onze snoep/drank automaat die in de centrale hal staat.

Reserveren banenzwemmen

Vanaf heden is het verplicht om te reserveren voor banenzwemmen, dit kun je hier doen.
Met een bezoekenkaart kun je tot 12 uur van tevoren kosteloos annuleren, daarna waarderen wij een bezoek van je kaart af. Voor annuleren, stuur een e-mail of neem telefonisch contact op met onze receptie.