Afbeelding Avontura Aalsmeer

Avontura Aalsmeer

Openingstijden

Bekijk het rooster

Contact- en adresgegevens

Bekijk hier onze contactgegevens

Activiteiten & prijzen

Over de locatie

Waar je ook kijkt, bij Avontura zie je overal speelpleinen, elk met een eigen thema. Kinderen in de leeftijdscategorie van 0 t/m 15 jaar beleven in Avontura de leukste avonturen met de mascottes Okke & Pi. Geniet van puur speelplezier!
 

Betreed de wijde wereld van Avontura. Hier zijn jij en je vriendjes aanbeland in het grootste indoor speelparadijs van Aalsmeer. Dat betekent heel veel avontuur! Ontdek hier de leukste spellen en attracties in alle hoeken en gaten! 

In deze wijde wereld beleven kleine ontdekkers een hoop spannende avonturen! Okke en Pi staan bovendien al op jullie te wachten in Avontura. Zij willen jou en je vriendjes graag vergezellen op jullie nieuwste avontuur.

Horeca
In onze horeca kun je terecht voor o.a. een heerlijk kopje verse koffie en een lekker broodje. Zo komen ouders even helemaal tot rust, terwijl de kids al hun energie stoppen in hun spannende ontdekkingsreis.

Veiligheid tijdens het spelen
Bij Avontura vinden wij het van groot belang dat de kinderen te allen tijde veilig kunnen spelen. Veiligheid rondom de kinderen, toestellen, attracties en toezicht staat bij ons dan ook hoog in het vaandel.

Okke & Pi
Okke & Pi beleven de leukste Avonturen, benieuwd naar hun wereld? 
Bekijk op deze pagina wat ze allemaal beleven, zo hebben ze o.a. een eigen YouTube kanaal en een app met spelletjes. 

GlowGolf ® Aalsmeer


Naast Avontura Aalsmeer ligt GlowGolf ® Aalsmeer: indoor midgetgolf in het donker alleen verlicht door blacklight. Een gezellige activiteit voor familie's, vrienden en als (first) date. De banen, de obstakels op de banen en de golfballen geven licht waardoor het Oer Hollandse spelletje midgetgolf een heel bijzondere ervaring wordt.

Op deze geheel vernieuwde vijftien holes GlowGolf baan sla je af "in het hart van de aarde" tussen de mijnkarretjes, rotspartijen en verborgen schatten. Bekijk hier de website.

Krazy Kangaroo Aalsmeer
Naast Avontura Aalsmeer ligt trampolinepark Krazy Kangaroo Aalsmeer. Krazy Kangaroo biedt de complete experience voor beginnende tot gevorderde trampoline springers, begeleiders én toeschouwers. Je kunt je uitleven in de verschillende area's en de coolste tricks oefenen. Bekijk hier de website.
 

  • Klimvulkaan
  • Power Tower
  • Horecaplein
  • Gratis WiFi
  • Gratis parkeren
  • Grote parkeerplaats voor de deur
  • Combineer Avontura met Jumpen bij Krazy Kangaroo Aalsmeer
  • Combineer Avontura met GlowGolf ® Aalsmeer

Rooster & openingstijden

Reserveren is niet meer verplicht vanaf 9 juli. Een ticket kun je kopen aan de receptie van de locatie. Er mogen maximaal 2 volwassenen mee. 

Hulp nodig?

Waarmee kunnen we je helpen?
Ons team helpt je graag.

Foto van medewerkers van Optisport

Bel ons

0297-361223

Vul het contactformulier in

Contactformulier

Volg ons op social media

Mis nooit meer een actie of korting van jouw Optisport locatie.

Nieuwsbrief

Blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws. Ontvang speciale aanbiedingen van onze activiteiten en mis nooit meer een korting. Door op inschrijven te klikken ga je akkoord met ons privacy statement.